Blogger tarafından desteklenmektedir.

18 Ocak 2013 Cuma

Prefabrik ev alırken nelere dikkat etmeliyiz ?



Prefabrik ev alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedeceğiz. Böylece hem maddi hemde manevi zahiyatı en aza indirmiş olacağız. Peki bizler prefabrik ev alırken nelere dikkat edeceğiz ?

prefabrik ev
Prefabrik ev alırken en önemli unsur prefabrik ev satıcı firmasının güvenilir olup olmadığıdır. İstediğiniz zaman firmaya ulaşabilrmeniz gerekir. Ayrıca firmaya sadece iş bitene kadar değil iş bittikten sonrada ulaşabilmeniz gerekir. Bunun yanı sıra kullandığı malzemelerinde kaliteli olup olmadığını bilmeniz gerekir. Prefabrik evlerde temel çok önemlidir temelde kullanılan malzemenin kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz.

Prefabrik evi nereye kuracaksınız ?
İlk önce prefabrik ev alırken veya yaptırırken bu soruyu sormanız gerekir.Eğer bir arsanız yoksa arsanız istenilen modele göre değilse ayrıca tapu sorunları varsa bu tür yerlere konutunuzu yapamazsınız. İlk önce bu sorun giderilmelidir.

prefabrik ev örneği


Prefabrik ev için yeterli maddi kaynağa sahip misiniz ?
1 ) Prefabrik ev tutkunları başka ülkelerde maddi kaynak olarak kendi evlerini satıp elde ettikleri paralarla kendilerine daha yaşanılır bir yerde yalıtımlı ve güvenli prefabrik ev yaptırmaktadırlar.         
2 ) Bankalardan gerekli krediler alınarak bu evler yaptırılabilir.                                                                      
3 ) Prefabrik ev şirketlerinin çoğunun taksit seçenekleri mevcut ve bu şekilde maddi kaynak oluşturulabilir.

0 yorum:

  © Prefabrik Evler bir yaşam mimarisi

Back to Yukarı